Rejser&...

Henrik Tang

 

PROFIL

Visionen bag Rejser& er at kunne tilbyde kunden et udvalg af specialproducerede rejser tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Vi kalder det ofte for ”håndlavede rejser”; da det er gruppen, virksomheden eller foreningen, der kommer med rejse-ønskerne og idéerne. Hos Rejser& vejleder vi kunden og tilrettelægger hele arrangementet.

Rejser& ejes og drives af undertegnede Henrik Tang. Rejser& er medlem af Rejsegarantifonden med rejsegarantifond nr. 1846. Jeg har siden 1995 drevet eget rejsebureau med specialrejser. De første rejser i eget regi var motorcykelrejser og gymnastikrejser.

Jeg har godt 20 års erfaring fra rejse- og turistbranchen og har arbejdet med alt indenfor dette brancheområde, lige fra min spæde start som elev på et jagt- og fikskerejsebureau, til arbejde som rejseleder og turistbuschauffør, hotelreceptionist, salgs- og marketingchef for en større hotelgruppe, HR chef og leder af specialrejsebureau. Rejser&’s erfaring er ikke kun skrivebords erfaring men en god og alsidig baggrund, der netop gør, at rejserne bliver lidt bedre, end du er vandt til!

Foruden Rejser& findes der forskellige målrettede web-sites, der tilbyder både individuelle - og grupperejser. Disse rejser er motorrejser, skirejser og snescooter rejser. Se udbuddet af rejser på vores websites. Du finder linket til disse produktområder på Rejser&’s forside.

Målet for Rejser& er at tilbyde kvalitetsrejser. Vi ønsker udelukkende at tilbyde kvalitetsprodukter, som vi 100% kan stå inde for. Kvalitetsrejser kan også være prisbillige og konkurrencedygtige. Vi giver vores gæster en god, personlig og seriøs service; vi tror på langvarige kunde relationer og udvikler vores netværk af kunder på dette grundlag.

Rejser& sørger for en stor detaljeringsgrad i rejserne, og det tør vi godt skilte med, når rejserne præsenteres. Se selv de udførlige rejse-forløb under hver enkelt rejse. Vi planlægger alt ned til mindst detalje og har stadig
plads til, at vi undervejs kan tage hensyn til gæsternes ønsker eller andre eksterne forhold, der har indflydelse på rejsen.

Vi er meget modtagelige for idéer og forslag til nye typer rejser, og vi glæder os til at sammensætte jeres
næste rejse arrangement!

Med venlig hilsen
Henrik Tang
Rejser&

Rejser& sites: www.motour.dk - www.skitour.dk - www.snescooterrejser.dk