Rejser&...

 

Rejser& er individuelle rejser for aktive mennesker. Vi tilbyder rejser på ski, motorcykel og snescooter! Vi arbejder hele tiden på at udvikle udbuddet af rejser.

Kig på vores websites og find netop den rejse, som du er interesseret i!

Vi har fokus på god kvalitet og ferieoplevelser i dejlige omgivelser til den helt rigtige pris!

Nedenfor finder du en kort præsentation af vores rejsetilbud. Se alle rejserne på vores websites!

 

 

Skitour.dk tilbyder skirejser til alle.

Vi har et bredt udbud af kør-selv rejser til Østrig og Italien. Find din feriebolig på skitour.dk. Du kan selv vælge mellem lejlighed, hotel, gasthof eller privatpension. Ski-områderne er af forskellig
størrelse med meget varieret terræn og god snesikkerhed.

Rejserne tilbydes med en uges ophold fra lørdag til lørdag og 6 dages liftkort inkluderet. Ofte kan du vælge et større skiområde som tillæg.

Prøv din næste skiferie hos Skitour.dk til den helt rigtige pris!

Individuelle skirejser

Individuelle motorrejser

Motour.dk tilbyder motorcykelrejser for individuelle til hele Europa, USA, Canada, Afrika og Asien.

Deltag på en af vore arrangerede rejser med turleder, andre ligestillede motorcyklister og et planlagt turprogram, eller bestil en kør-selv rejse, hvor du selv bestemmer indhold og længde på rejsen!

Vi tilbyder både rejser på egen og på lejet motorcykel. Alle rejser er af høj kvalitet med et stort oplevelsesprogram, flotte udflugter og sikker kørsel. Vi tilbyder rejser med og uden turleder. Motour.dk har siden 1995 arrangeret motorcykelrejser.

Snescooterrejser.dk tilbyder et stort udvalg af snescooter rejser og snescooter safaris. Rejserne tilbydes i udvalgte perioder, og således deltager flere på rejserne. Vi tilbyder rejser til Finland, Sverige og Norge. Du kan køre snescooter med kørekort til bil!

Rejserne giver dig mulighed for at prøve at køre i en helt fantastisk natur med en maskine, der er bygget til at køre i sne! Oplev fart og spænding, natur, gode hoteller, hygge og godt selskab under sikre og trygge rammer. Rejserne inkluderer oftest fuld forplejning, sikkerhedsudstyr, vinterbeklædning, lokale guider og dansk turleder. Rejser fra 4 til 8 dage. Aktive rejseoplevelser ud over det sædvanlige!

Individuelle snescooterrejser

Rejser& sites: www.motour.dk - www.skitour.dk - www.snescooterrejser.dk