Rejser&...

 

 

Vores speciale er at tilrettelægge rejser for grupper!

Rejser& har stor erfaring i at lave gruppe- og specialrejser. Giv os jeres ønsker og vi skal opfylde dem! Firmaer, klubber, foreninger og familier. Vi gør jeres rejse drømme til virkelighed! Læs her lidt om de muligheder vi kan tilbyde jer.

Vi tilrettelægger rejsen efter jeres ønsker om indhold, transport, aktiviteter, type af indkvartering, pris og kvalitet.

 

 

 

Giv os jeres ønsker, og vi skal opfylde dem! Vi tilbyder to former for grupperejser; lukkede grupper og grupper med individuel tilmelding.

Lukkede grupper er ofte virksomheder, foreninger, klubber, interesseorganisationer, institutioner og familier, der rejser samlet, og som selv har defineret indhold af hele arrangementet. Disse rejser bliver skræddersyet til den enkelte gruppe efter dennes præcise ønsker om transport, ophold, aktiviteter, kursus, virksomhedsbesøg etc. etc.. Fordelen for grupper er ofte, at vi kan få specielle gruppe tariffer på transport, indkvartering og f.eks. aktiviteter. Rejser& tilbyder naturligvis også at medsende turleder på rejserne, hvis der er behov for dette.

Grupper med individuel tilmelding er oftest rejser, vi
arrangerer og udbyder hos Motour.dk eller hos Snescooterrejser.dk. Vi tilbyder mange forskellige typer
rejser, og de bliver præsenteret på disse to websites. Du kan tilmelde dig individuelt eller sammen med andre, du ønsker at rejse med. Når rejsen afvikles, vil I således deltage sammen med andre rejsedeltagere, der ønsker at deltage på samme arrangement. Grupperne er forskellige i størrelse afhængig af rejsemål og rejselængde og kan være grupper fra 12 til 80 personer. Der er altid dansk turleder med på rejserne.

Grupperejse

Grupperejse

Her er idéer og forslag til nogle af de typer grupperejser, vi
allerede har arrangeret, eller som hører til vores
interesseområder. Giv os gerne jeres ønsker og behov, og vi gør vores bedste for at imødekomme jeres krav, både kvalitets- og prismæssigt. Vi tilbyder alle rejseformer og rejser med og uden turleder.

Du kan læse om følgende typer rejseforslag nedenfor:

Rejser& sites: www.motour.dk - www.skitour.dk - www.snescooterrejser.dk